2014. január 28. 17:09 - bigblade

Bemutatkozás, avagy ismerj meg.

Ki vagyok én?

01 bemutatkozas.jpg32 éves egyedülálló, vezető beosztású, sármos, intelligens, sportos, humoros, egyedi és hatalmas szívvel rendelkező férfi vagyok. Határozott és védelmező típusú (a családomért mindent megteszek), ámde nagyon közvetlen személyiség lakozik bennem. A humor nálam minden nap használandó fontos eszköz. Nagy baráti körrel rendelkezem és átlagos ember életét élem. A nőkkel szemben tanúsított magatartásom is közvetlen, megnyerő, udvarias, humoros, lényegében mindent bevetek, amire csak szükség lehet. Aki velem nem tud szót érteni, annak saját magában kell keresnie a hibát.

Biztosan felmerül benned, hogy miért nem mutatom meg az arcomat. Szerintem jelel esetben ez lényegtelen, ezért anonim szeretnék maradni. Viszont biztosíthatlak, hogy a blogban minden leírt szó valós lesz. Mindegyik nőhöz -akivel csak találkozom az utam során-, van egy kedves szavam, mely néha átmegy flörtölésbe. De ha ismerjük a határokat és esetleg párkapcsolatunk is van, akkor is jó dolog, hiszen megerősítés részünkre, hogy igen ez is jó pasinak tart. Kellenek mindenkinek a visszajelzések, hiszen motivációra folyamatosan szükségünk van.

Mivel nagyon közvetlen és egyedi személyiség vagyok, ahhoz, hogy egy nő megértsen, szintén másképpen kell gondolkodnia az átlagnál. Ez félreértéseket szokott szülni, mert a legtöbben a flörtölésemet nyomulásnak titulálják, miközben ilyen az alaptermészetem. A modortalan és bunkó stílus tőlem messze áll, én mindenkihez pozitívan állok hozzá. Ha úgy ítélem meg, hogy az én döntésem helyes, akkor egyedül megyek balra, hiába 100 ember meg jobbra. Ez nem összetévesztendő az önfejűséggel, helyette jól átgondolt gondolkodásmódról van szó.

Mindannyian egyedi lények vagyunk, (...) s kivételes adottságokkal rendelkezünk, amelyek valódi tehetséggé válhatnak életünk során.
- Marlo Morgan

 

A szenvedélyem, mert erről muszáj beszéljek

02 bemutatkozas.jpgMár 10 éve életvitelszerűen hobbi szinten testépítéssel foglalkozom. Odafigyelek az étkezésre, tehát a rizs+csirkemell kombó napi 3-4 étkezéssel nálam a nap követelménye. Kiemelném, hogy 109kg-os kigyúrt felépítésem van, és még mindig amatőrnek tartom magamat, annak ellenére, hogy az átlagtól jóval eltérek. Heti 4-5 edzéssel (ahogy a munkám engedi) mindig kihozom magamból a maximumot, persze a megfelelő edzőtársam segítségével. Verseny szándékaim soha nem voltak. Kocka hasam nincs, mert a célom, hogy izmos relatíve nagy darab maradjak, és ne full szálkás. Elismerést sokkal jobban díjazok a férfi társaimtól, mint a nőktől. Ha valaki hosszú évekig küzd az álmaiért, és ennek persze látszatja is van, akkor az dicséretet és elismerést érdemel, mindegy, hogy sport vagy egyéb célokról beszélünk. El kell tudni ismerni, ha a másik jobb nálad, az alázat az a fogalom, amit sokan nem ismernek.

Az alázatos szív megbecsüli a többieket (...). Tapsoljunk szívesen másoknak! Mindenekelőtt pedig tekintsünk másokat fontosabbaknak magunknál.
- Max Lucado

A legtöbb embernek ez csak egy felkapott sportág, nevezzük őket hobbigyúrósnak, aki sosem olvasott el egy szakmai könyvet, sosem kért szakértői tanácsot, egyszerűen csak lejön és megemeli nagy súlyokat, mert azt hiszi, hogy 1 hónap alatt ő lehet a helyi Terminátor. Közben beszed minden szart és úgy véli, hogy évek munkáját pár hét alatt behozhatja. Hidd el nekem, hogy 10 év alatt már az összes gyúrós típussal találkoztam, de részletekbe nem megyek bele, mert ennek a blognak nem ez a célja. Bárki aki segítséget kér tőlem szívesen segítek.

A nők jönnek-mennek, de a 200kg az 200kg marad. Ezt csak mi értjük, mert nekünk ez az életünk.

 

A problémám központja

03 bemutatkozas.jpgCsak egy normális nőre vágyom. Nagy kérés? Sajnos igen! A blogomat azért hoztam létre, hogy szókimondóan és őszintén megírjam a véleményemet a mai férfi-női viszonyokról, kiegészítve a tapasztalataimmal. Szeretnék rávilágítani arra a problémára, hogy a mai kapcsolatok nagy része halott. Az emberek nem ismerik a kompromisszumokat és mindenre könnyen nemet mondanak, mint hogy megpróbálnák megjavítani. Egy idős házaspárt megkérdeztek az 50. házassági évfordulójukon, hogy mi a kapcsolatuk titka. Egyszerű a válasz: "mi mindig mindent megbeszéltünk".

Voltak futó és komoly kapcsolataim is, de mindegyik ugyanúgy végződött: a nők egy idő után bekattannak. Hmm... ilyenkor jön a kérdés, hogy nem bennem van a hiba? Szerencsére nem! Miért is? Mert a baráti és mások általi visszajelzések ezt igazolják. Másrészt elismerem, ha hibázok valamiben, de mindemellett magabiztos is vagyok, hiszen tudom, hogy van mire, hiszen eleget teszek érte. Nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok, mert olyan ember nincs, hanem arról van szó, hogy ha mindent megteszek egy kapcsolatért, akkor miért bánnak így velem. Persze a nők azt mondják, hogy idióta pasik, mi meg idióta nők. Ezt részben elfogadom, de ha egy nő annyira sötét, hogy nem veszi észre, ha egy olyan férfi közeledik hozzá, aki odaadó és tiszta szívből szeretné, emellett megmaradna férfinak, akire fel lehet nézni, akkor ott nagy gondok vannak.

Az első egy-két randin belevágok a közepébe, mert azt akarom, hogy alakuljon ki rólam egy kép, és én is megismerjem őt. A nők imádnak macska-egér játékot játszani. Velem ne játsszon senki, legyen hozzám egyenes, és az érzéseiről őszintén beszéljen. Nah igen őszinteség meg a bizalom, minden nő elvárja, de ő maga nem adja. Ez baromi jó. Ha nem akarsz velem lenni, miért nem mondod meg, miért kell napokat, heteket várni, mert nem akarsz megbántani. Azzal bántasz meg, hogy nem vagy velem egyenes, helyette húzod az időt. Az én időmmel senki ne játsszon. Ha nekem tetszik egy nő akkor felhívom, egyeztetek vele randi időpontot és helyszínt, majd megmondom a frankót. Ne kövessük már az idióta szabályokat, hogy a randi után 2 napig ne keresd, meg hasonlókat. Miért nem lehet a férfi őszinte a nővel, miért kell mindenkinek játszani. A fejekben nagyon nagy gondok vannak. Az egész társadalommal van a probléma, az ifjú nemzedékről ne is beszéljünk, akiknek csak egy ideáljuk van, mert a média is ezt sugallja. A nők legyen nagy mellűek, modellek, kurvák stb, a férfiak kigyúrtak, kocka hasúak, pénzesek stb. Beteg vagy ember? Ezt nyomják le a torkodon, de menj már ki az utcára és nézzél már körbe. Ha elmész a buliba hány olyan fiatal van, aki csak a buli miatt öltözött ki, egy másik arcát mutatja, aki csak szeretne lenni, de valójában önértékelési zavarban szenved.

A nők csodálkoznak, hogy csak dugni akarnak velük. Hmm miért is? Mert teszel is róla! A facebook profilod tele van olyan képekkel amiben szinten mindent megmutatsz magadról, és csodálkozol, hogy csak a lyukat látják benned. Nem azt mondom, hogy egy nő ne adjon magára. Mert ha pl. szép popsija van, vagy nagy melle, akkor igen mutassa meg, de adott határokon belül. Ne olyan miniszoknyát vegyél fel, amely ha 1cm-el kisebb lenne, akkor már az öv kategóriába tartozna, hanem elegánsan öltözz és annyit mutass meg, amennyi még belefér. Egyébként elárulom, hogy ha nekem tetszel, akkor mindegy milyen ruha van rajtad ;) Szokták mondani, hogy egy nőt nem megszerezni nehéz, hanem megtartani, mert mindig meg kell újulni. Hogy mi van? Nem tudsz mindig megújulni, különben rámegy az életed és a pénzed. Ha önmagadat adod és ez nem tetszik neki, akkor nem vagytok egymáshoz illőek, ennyi. Persze az megint más kérdés, hogy az első pár hónap rózsaszín köd, majd előjönnek az igazi problémák. Már akinél, mert én hamar kiderítem az első pár randin, hogy folytassuk, vagy csak egy vagy a sok közül. Az első randin kinyilvánítom, hogy ha egy nő játszik velem, akkor megmutatom neki hol van a kijárat. A lúzer kisfiúkat ne bennem keresse, én egy igazi férfi vagyok, akként kezeljen. Ennek ellenére mindegyik bepróbálkozik, de amikor a türelmem határa véget ér és keményen kiállok magamért, akkor már nem tetszik neki. Szakít sms-ben, vagy facebook-on, de annyira nem képes, hogy odaálljon elém és elmondja, hogy nézd ez meg ez nem tetszett, ehelyett mindig azt mondta, hogy így vagyok jó neki és minden szuper. De én vagyok a hülye, mert minden csajnál úgy állok hozzá, hogy talán benne megtalálom azt akit keresek, de tévedek. Egy biztos minden apró megérzésre és jelre oda kell figyelni, mert azokból hamarabb összeáll a kép. Persze ez csak akkor működik, ha tudsz ésszel gondolkozni, nem csak a farkaddal.

A nőnek elég egy férfit jól ismernie, az összeset megérti. A férfi viszont hiába ismer minden nőt, egyet sem ért meg.
- Helen Rowland

 

Végszó

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd egy átlag férfi szemszögéből látni a mai férfi-női kapcsolatokat, akkor kövest a blogomat és én elhozom neked a mindennapos kapcsolati problémákat. Ezekre megpróbálom megkeresni a megoldást, vagy csak egyszerűen elfogadom tényként, hogy ez van. Néhol elegem van az egészből, máskor látok reményt, de egyben biztos lehetsz, a legvégén mindig a nő választ.

Többször csodálkozva kérdezik, hogy hogyan lehet az, hogy pont nekem nincs barátnőm, hiszen van dumám, izmos vagyok, jóképű, odateszem magam, jó munkám van. Egyszerű a válaszom, csak azért, hogy legyen valakim, inkább nem kell senki. A következő bejegyzésemben pontokba szedem, hogy miért jobb egyedül, mint az állandó feszkóban élve.

 

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása