2015. június 29. 11:13 - bigblade

Egyenlőség = heteroszexualitás

straight-pride.png

2015. június végétől az államokban törvény szabályozza, hogy a melegek is házasodhatnak és egyenlő bánásmódban részesüljenek.

Bocs, de én ezt nem tudom elfogadni! Az, hogy otthon ki mit csinál mindenkinek a saját dolga, ezzel nincs problémám. De ne hozza ki az utcára, ne tüntessen és ne kérjen egyenlő bánásmódot. A következő generáció ebben fog felnőni, csodás jövőkép, hogy a gyerek ezt látja. Bátorítsunk csak mindenkit...

Lehet páran ellenem fordulnak, de leszarom, mert ez a homofóbia kikiáltása nem normális. Isten megteremtette Ádámot majd Évát, férfit és nőt, akik egy párt és családot alkotnak, ez mindig is így volt rendjén, ez a természetes. Jöhetnek azzal, hogy egy gyereknek jobb élete van homokos szülők mellett, mint ha árvaként nőne fel, vagy saját szüleinél esetleges rossz nevelésben. De kérem szépen:

  1. Két nőnek, vagy férfinak ki a f@szom fog csinálni gyereket? Jah, hogy örökbefogadás, mesterséges megtermékenyítés, egyik homár pasi a másik homár nőnek... hát persze.
  2. A gyermeknek nincsen emberi joga? Vajon akarná-e, ha választhatna, hogy egy hetero vagy meleg pár fogadja örökbe? Az ő lelki világa nem fog sérülni, ha meleg szülők nevelik fel? Kényszerítsük rá a gyerekeket, hogy a meleg szülők is ugyanúgy képviselik a normális értékrendet? (...)

Vallásos vagyok, ezért tekintsük át a keresztény család néhány jelképét:

  1. egy férfi és egy nő kapcsolata
  2. biológiai és lelki termékenység
  3. nevel hitet, értékrendet és kultúrát

Nekik az első kettő alapból kizárva, az utolsó pont szerint egy homokos pár milyen értékrendet fog átadni a gyerekeknek? Legyél nyugodtan homár, az állam elismeri és ez így helyes, harcolj a melegek jogaiért.

Az a különbség egy homoszexuális és én közöttem, hogy én nem vonulok utcára tüntetni a hetero család jelképéért, pedig pont azért lehetne, hogy erősítsük. Egyébként láttatok már olyan felkapott tüntetést, mint a pride, ami arról szólt, hogy férfi és nő alapítson családot és neveljen gyermeke(ke)t. Nyilván azért nem, mert ez a természetes. Inkább húzódjon meg és ne csodálkozzon ha ellenkezőleg sok ellenséget szerez.

A homoszexualitás bár az ókorban is megjelent és folyamatosan jelen volt, de hogy ez a 21. századra így kiteljesedett ez szörnyű. Ez köszönhető annak, hogy az emberek szar kapcsolatban élnek, nem tudják megoldani a problémájukat az ellenkező nemmel, ezért inkább a saját nemükben keresik a megoldást. Ergo kurva nagy gondok voltak eddig is a fejekben, ami csak egyre rosszabb lesz.

A baráti körünkben nekem is van homokos férfi barátom, nem ítélem el, mert teljesen szolidan kezeli a helyzetet, utcára, társaságba nem hozza elő, nem akar házasodni stb. Evégett teljesen jól megfér közöttünk. Tehát nem a melegekkel van bajom, hanem az egyenjogúsággal, vagyis a hetero párokat megillető jogokat ne akarjanak.

Számos nőben csalódtam, de sosem tudnék egy szép női ciciről, popsiról lemondani. Sebaj, nekem több nő marad. A világ 76 országában továbbra is törvények büntetik az egynemű kapcsolatokat, mint ahogy Magyarországon is. Bár itthon 1996 óta lehetséges az azonos neműek közötti élettársi kapcsolat. Remélem ez így is marad.
 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása